Badr Hari vs. Alistair Overeem main-event van GLORY: COLLISION 4 op 8 oktober

Badr Hari vs. Alistair Overeem main-event van GLORY: COLLISION 4 op 8 oktober

Wednesday, May 25 2022 by GLORY Press Office

GLORY, de wereldleider in stand-up combat, kondigt vandaag aan dat de trilogie tussen kickbokslegende Badr Hari en MMA-icoon Alistair Overeem de headliner is van GLORY: COLLISION 4 op 8 oktober 2022 in het GelreDome in Arnhem.

COLLISION 4 bevat een trilogie die meer dan 10 jaar in de maak is tussen Badr Hari en Alistair Overeem. De twee zwaargewichten ontmoetten elkaar in 2008 en 2009, waar ze allebei een gevecht wonnen via KO in de eerste ronde. Sinds Overeem vorig jaar tekende bij GLORY,smeken fans om een slotconclusie van hun onderlinge rivaliteit.

"We zijn er trots op dat we dit uitzonderlijke gevecht op het grootste podium in de sport kunnen leveren", zegt GLORY Executive Vice-Chairman Scott Rudmann. " Zowel Overeem als Hari hebben hun erfenis op het spel staan in dit trilogiegevecht en het belooft een historische avond te worden."

De wedstrijd markeert de laatste ronde tussen twee van de grootste namen in de vechtsport en de vierde editie in de geschiedenis van GLORY: COLLISION, een reeks historische zwaargewichtgevechten.

De #1 gerangschikte zwaargewicht Antonio Plazibat en #4 gerangschikt zwaargewicht Levi Rigters komen ook in actie op COLLISION 4.

Meer details over de volledige fight card en kaartverkoop worden binnenkort bekendgemaakt.

GLORY-fans kunnen zich al aanmelden om updates over de kaartverkoop te ontvangen door hier te klikken.